Agressieve Bosschenaar (43) vernielt zomaar politieauto, slaat agent en bedreigt hem met de dood

28 december 2014 om 13:24
nl
Een 43-jarige man uit Den Bosch heeft zich zaterdagmiddag op de Parade in Den Bosch flink misdragen. Hij vernielde een politieauto, sloeg een agent met gebalde vuist en bedreigde hem met de dood. Volgens de politie gebeurde dit alles zonder enkele aanleiding.
Geschreven door

De agent was zaterdagmiddag met zijn auto aan het surveilleren in het centrum van de stad. De diender zag een man voorbijlopen en dacht dat hij iets wilde vragen. Hij opende daarom het portierraam.
De Bosschenaar verhief vervolgens zijn stem en sprak de agent op een agressieve manier aan.
In het gezicht geslagenDe agent begreep niet wat de man nu precies wilde. Hierop begon de verdachte tegen het portierraam te slaan en probeerde het raam kapot te trekken. Daarbij bedreigde hij de agent met de dood. Het slachtoffer stapte uit de politieauto en werd vervolgens hard in het gezicht geslagen.
Hierop ontstond er een worsteling. Dankzij de hulp van twee voorbijgangers kreeg de agent de agressieve man uiteindelijk onder controle. De verdachte werd geboeid naar het politiebureau gebracht.
AangifteDe Bosschenaar zit vast voor verder onderzoek. De agent, die een kneuzing en wondje aan de neus opliep, deed aangifte van bedreiging met de dood en mishandeling.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.