Sport maandag: Eindhovense Kemphanen halen uit tegen ijshockeyers Herentals

29 december 2014 om 09:09
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws en uitslagen over sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor amazone Katja Gevers, de ijshockeyers van Kemphanen en Trappers en de biljarters Barry van Beers, Frans van Kuyk en Gerwin Valentijn.
Geschreven door

Trefzekere Contois leidt Kemphanen naar grote zegeDe ijshockeyers van Dolpins Kemphanen hebben de competitiewedstrijd tegen Herentals zondag met ruime cijfers gewonnen. De Eindhovenaren waren met 8-1 duidelijk een maatje te groot voor de Belgen. Andy Contois was vier keer trefzeker voor Kemphanen. Destil Trappers had penaltyshots nodig om Geleen opzij te zetten. Het werd uiteindelijk 4-3. Ivy van den Heuvel benutte de beslissende penalty voor de Tilburgers.
Brabanders uitgeschakeld in ZundertBarry van Beers uit Bladel en Frans van Kuyk en Gerwin Valentijn uit Sint Willebrord zijn uitgeschakeld op het vermaarde Kersttoernooi driebanden in Zundert. Van Beers klopte Van Kuyk zondag tijdens zijn laatste groepswedstrijd, maar in hun poule gingen Roland Forthomme en Murat Naci Coklu door. Valentijn eindigde als laatste in zijn poule. Eddy Merckx en Jef Philipoom gaan door.
Zesde plaats Gevers in MechelenKatja Gevers is zondag zesde geworden tijdens Jumping Mechelen. De amazone uit Nuland kreeg voor haar kür op muziek met haar paard Thriller een score van 75,375 procent. De zege in België ging naar Daniëlle Heijkoop met Siro. Die combinatie kreeg een score van 83,000 procent.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.