Timelapse van eerste sneeuwval laat zien hoe straat in Veldhoven binnen 2,5 minuut wit kleurt

29 december 2014 om 11:56
nl
Sneeuwval in beeld. Met een cameraatje voor het raam zie je hoe een straat in Veldhoven langzaam maar zeker wit kleurt onder de flink vallende vlokken. Nard Ippen nam de beelden op, spoelde ze versneld af en laat ons zien hoe in 2,5 minuut zijn straat onder een laag sneeuw werd bedekt.
Geschreven door

De eerste sneeuw van het jaar zorgde voor overlast en plezier. Zo gaat het altijd met sneeuw. Sommige mensen kunnen niet wachten tot de wereld wit wordt, anderen balen al zodra de eerste sneeuwvlok naar beneden dwarrelt.
Nard Ippen uit Veldhoven geniet van de sneeuw, maar bleef wel binnen. Hij zette zijn camera aan en maakte een timelapse van de eerste sneeuwval in zijn woonplaats Veldhoven.
'Eens proberen'Het is de eerste keer dat Nard zijn camera zo lang achter elkaar had aangezet. "Ik had wel eens een timelapse gemaakt op vakantie, maar dat was toch heel anders. Ik heb sinds kort een externe accu dus kon ik eens proberen hoe dat werkt".
Hij is redelijk tevreden over het resultaat. "Ik had de camera liever buiten gezet dan achter het raam, maar ja zo'n accu kan niet tegen water, dus moest het zo."
Vanaf 1.50 begint het goed door te sneeuwen in Veldhoven.[Youtube:body:http://youtu.be/sztl7wNVSiY]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.