Video

Doorgebogen dak Albert Heijn in Gruttostraat Den Bosch wordt gestut, supermarkt dinsdag weer open

29 december 2014 om 15:46 • Aangepast 21 november 2020 om 20:50
nl
De Albert Heijn, De Harense Smid en de BCC in de Gruttostraat in Den Bosch zijn maandagmiddag ontruimd. Het dak van de supermarkt was door de sneeuw te zwaar belast en doorgebogen. Daarom besloot de brandweer dat iedereen de winkel uit moest. Dinsdag gaat de Albert Heijn gewoon weer open. De verwachting is dat ook de andere winkels opengaan.
Profielfoto van
Geschreven door

De filiaalmanager van de Albert Heijn-winkel aan de Gruttostraat merkte maandag dat een koeldeur niet gesloten kon worden. Het dak bleek op die plek verzakt.
Scheur in de muurDe brandweer ontdekte ook nog een horizontale scheur in een muur. Toen werd besloten dat iedereen naar buiten moest. Het sneeuwwater op het dak was veranderd in ijs door bevriezing. De massa op het dak werd te zwaar en kon niet weg.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

In de drie winkels waren in totaal zo'n tachtig mensen aanwezig. Maandagavond wordt het ijs op het dak opgeruimd en het gebouw gestut. Volgens een bedrijfsleidster is er geen gevaar meer.
Albert Heijn XL in TilburgAfgelopen weekend werd de Albert Heijn XL in Tilburg ontruimd. Het dak van de C&A-winkel, die in hetzelfde winkelcentrum in de Jan Heijnsstraat zit, was gedeeltelijk ingezakt door de sneeuw. Sinds maandag zijn de winkels weer open. Inmiddels is duidelijk dat die ontruiming loos alarm was.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.