Willem II schenkt duurste voetbalbiertje van Brabant, PSV vraagt meeste geld voor broodje kroket

30 december 2014 om 11:17
nl
De fans van Willem II moeten het diepst in de buidel tasten voor een glaasje bier. In het Koning Willem II Stadion wordt 2,50 euro gevraagd voor een biertje. Bij PSV ligt de prijs op 2,25 euro en bij NAC Breda moet 2,40 euro worden afgetikt. Voetbal International was zo vriendelijk het vergelijkend warenonderzoek te publiceren.
Geschreven door

De clubs uit de Jupiler League vragen, met uitzondering van FC Eindhoven, twee euro voor een pilsje. Bij Eindhoven moet 2,20 euro worden betaald, zo blijkt uit een onderzoek van Voetbal International.
Een kop koffie is het duurst in het Rat Verlegh Stadion. Bij NAC wordt hier 2,30 euro voor gerekend. Bij PSV (2,25 euro) en Willem II (2 euro) liggen de prijzen wat lager. Het goedkoopste kopje koffie bij een Brabantse club kan bij FC Oss en Kozakken Boys worden gescoord: één euro.
Vette hap is het meest prijzig bij PSVEen vette hap is het meest prijzig bij PSV. Bij het Philips Stadion wordt 3,35 euro gevraagd voor een patatje met. Ook een broodje kroket kan voor 3,35 euro worden meegenomen. Bij NAC Breda zijn beide producten voor 3 euro verkrijgbaar. Een frietje kost bij Willem II ook drie euro. Voor een broodje kroket wordt 2,50 euro gevraagd.
Opvallend is dat bij FC Eindhoven geen patatje met of broodje kroket kan worden gescoord. Bij FC Oss zit het frietje niet in het assortiment van de cateraar.
MenukaartDuurste broodje kroket: 3,35 euro (PSV)Goedkoopste broodje kroket: 1,70 euro (JVC Cuijk en UNA)
Duurste frietje met: 3,35 euro (PSV)Goedkoopste frietje met: 1,45 euro (UNA)
Duurste kopje koffie: 2,30 euro (NAC Breda)Goedkoopste kopje koffie: 1 euro (FC Oss en Kozakken Boys)
Duurste biertje: 2,50 euro (Willem II)Goedkoopste biertje: 1,70 euro (UNA)
In het onderzoek van Voetbal International is gekeken naar voetbalclubs uit de eredivisie, Jupiler League en Topklasse.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.