'NAC Breda presenteert Robert Maaskant deze week als nieuwe coach'

30 december 2014 om 12:23
nl
Robert Maaskant wordt nog deze week gepresenteerd als nieuwe trainer van NAC Breda. Volgens BN De Stem wacht de Bredase voetbalclub alleen nog op goedkeuring van de KNVB om via sponsorgeld extra uitgaven te mogen doen.
Geschreven door

NAC moet hier toestemming voor vragen omdat de club vanwege financiële problemen onder curatele staat. 
Hellemons assistentMaaskant zou volgens BN De Stem een contract tekenen tot het einde van dit voetbalseizoen. Eric Hellemons, die nu hoofdtrainer is als opvolger van de op non-actief gezette Nebojsa Gudelj, zou dan de assistent van Maaskant worden.
Maaskant was begin november ook al in beeld als coach bij NAC. Toen zag hij nog af van een rentree bij de club, na een 'halfslachtig gesprek' met de clubleiding.
FC DordrechtNAC Breda heeft het dit seizoen lastig in de eredivisie. De club staat voorlaatste en houdt alleen FC Dordrecht onder zich. De club wil zich tijdens deze winterstop sowieso versterken met een paar ervaren spelers.
De club is mondeling akkoord met verdediger Dirk Marcellis. Om deze transfer af te ronden wacht NAC ook nog op toestemming van de KNVB. Ook Anthony Lurling zou op het verlanglijstje staan.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.