Vandalen verwoesten voordeur en auto in Hart van Brabantlaan in Tilburg - Omroep Brabant

Vandalen verwoesten voordeur en auto in Hart van Brabantlaan in Tilburg

31 december 2014 om 06:58
nl
Bewoners van de Hart van Brabantlaan in Tilburg zijn dinsdagnacht wakker geschrokken van een aantal flinke knallen. Waarschijnlijk ging het om zwaar vuurwerk. Toen ze naar buiten keken, zagen ze dat één voordeur en één auto in puin lagen. Bij een bewoonster stond de hal van de woning direct vol met rook en het stonk er naar verbrand plastic.
Geschreven door

De ramen van de voordeur waren gesprongen en er lagen resten van vuurwerk.
Auto uitgebrandBuiten stond de auto van de bewoonster in brand. De blauwe Rover 75 raakte flink beschadigd. De brandweer kon niet voorkomen dat het interieur compleet werd verwoest. De politie onderzoekt nog waardoor de auto vlam vatte. De eigenaresse heeft aangifte gedaan.
Omwonenden werden ook wakker van de knallen rond twee uur 's nachts.
Dader niet gepaktHet is niet bekend wie er achter het vandalisme zit. Niemand zag de dader weglopen. Ook de politie tast nog in het duister. Intussen heeft een bergingsbedrijf de auto afgevoerd.
Het is niet de eerste keer dat een voordeur het moet ontgelden. Eerder deze week vernielden vandalen een deur in Den Bosch. Vermoedelijk gebeurde dat met een vuurwerkbom. De bewoonster en twee kinderen kwamen met de schrik vrij.
Ook dinsdagnacht ging het op meer plekken mis. In Waalwijk brandde een container uit, die vermoedelijk ook was aangestoken met vuurwerk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.