Video

Vermoorde man gevonden in autobedrijf Valkenswaard, 'kogelgaten in glas'

31 december 2014 om 07:46 • Aangepast 21 november 2020 om 20:49
nl
Bij De Vest Carcenter in Valkenswaard is woensdagochtend een dode man gevonden. De politie gaat uit van een misdrijf. De dode man is de eigenaar van het autobedrijf, zo bevestigt een werknemer.
Profielfoto van
Geschreven door

De politie wil de identiteit van de man nog niet bevestigen, maar gaat ervan uit dat het slachtoffer een man is die sinds dinsdagavond vermist was. "Het is een vrij rustige man, voor mijn gevoel een eerlijk iemand", zegt een buurman.
Gevonden door kennissenDe man werd als vermist opgegeven toen hij niet thuis kwam. Twee vrienden gingen hem zoeken. Zij vonden hem uiteindelijk woensdagochtend vroeg in het bedrijf aan De Vest en waarschuwden toen de politie. Politiewoordvoerder Eric Passchier wil verder alleen kwijt dat de man 'uit de buurt' komt.
De politie is een groot onderzoek begonnen. Agenten zullen daar naar verwachting de hele dag mee bezig zijn. Een gedeelte van het bedrijventerrein waar het autobedrijf is gevestigd, is afgesloten. De Vest Carcleaning & Carcenter houdt zich bezig met het reinigen van auto's en de verkoop van tweedehands auto's.
DaderinformatieOnze verslaggever zag gaten in het glas van het autobedrijf. Een buurtbewoner dacht dat hij dinsdagavond vuurwerk hoorde. De politie houdt sterk rekening met een schietpartij en onderzoekt dit.
De politiewoordvoerder wil verder niet zeggen hoe de man precies om het leven is gekomen. Dit behoort tot daderinformatie, die de politie wil gebruiken in het onderzoek.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.