NAC versterkt zich definitief met Dirk Marcellis

31 december 2014 om 13:32
nl
NAC heeft zich definitief versterkt met Dirk Marcellis. De verdediger verbindt zich tot het einde van dit seizoen aan de club uit Breda.
Geschreven door

NAC moest vanwege de financiële problemen toestemming van de KNVB krijgen om versterkingen te doen. De voetbalbond heeft hiervoor groen licht gegeven, waardoor NAC Marcellis kon aantrekken met het geld dat tijdens een investeringsronde in december is opgehaald.
De nieuwe aanwinst traint vrijdag voor het eerst mee en gaat mee naar een trainingskamp in het Spaanse Valencia.
PSV en AZDe 26-jarige Marcellis speelde eerder bij PSV en AZ. Op 14 december van dit jaar maakte de verdediger na een langdurige knieblessure bij AZ zijn rentree in het uitduel met Feyenoord (2-2). Hij was dit seizoen op amateurbasis actief in Alkmaar.
Marcellis is verheugd met zijn contract: "Het was voor mij belangrijk om na anderhalf jaar blessureleed weer op het hoogste niveau te kunnen spelen. Bij NAC krijg ik de mogelijkheid om meteen van waarde te zijn en de club te helpen om de doelstellingen te halen."     'Belangrijke pion'Technisch directeur Graeme Rutjes ziet in Marcellis een belangrijke pion in het opbouwen van een nieuw fundament. "Marcellis heeft bewezen leiderschapskwaliteiten die ons direct helpen. Hij geeft hiermee ook meteen een impuls aan onze verdediging".     NAC zal het nieuwe jaar waarschijnlijk ook beginnen met een nieuwe trainer. Robert Maaskant is met de club in gesprek om weer in Breda aan de slag te gaan.    

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.