Jongens bedreigd met vuurwapen op Goirkekanaaldijk in Tilburg

1 januari 2015 om 14:41
nl
Twee jongens van 17 en 18 zijn woensdagmiddag onder bedreiging van een vuurwapen beroofd in Tilburg. Ze fietsten rond twee uur op de Goirkekanaaldijk in de richting van de Lovense Kanaaldijk toen twee jongens op hen afliepen. Die vroegen hoe laat het was. Toen een van de slachtoffers op zijn telefoon wilde kijken, probeerde een van de jongens die uit zijn hand te trekken. Toen dit niet lukte, trok een van de jongens een vuurwapen.
Geschreven door

Er ontstond een worsteling. De 18-jarige jongen werd met het vuurwapen geslagen. De slachtoffers zetten het daarna op een lopen. Hun fietsen lieten ze achter. Vermoedelijk hebben de twee overvallers die meegenomen.
SignalementDe twee overvallers zijn licht getint en ongeveer 1.80 meter lang. De ene man wordt tussen de 18 en 20 jaar oud geschat. Hij heeft een bol gezicht en ietwat dikke lippen. Hij droeg donkere kleding en een zwarte muts. De andere man zou tussen de 17 en 20 jaar oud zijn. Hij heeft donker haar en droeg donkere kleding. Hij was degene met het vuurwapen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.