Mishandeld meisje (15) dat in Breda werd geschopt door man (38): ‘Ik was bang, echt bang’

1 januari 2015 om 19:20
nl
“Ik was bang, echt bang.” Bij het 15-jarig meisje uit Breda dat op oudejaarsavond werd mishandeld door een 38-jarige man zit de schrik er een dag later nog goed in. “Als ik nu op straat loop, kijk ik steeds achterom of hij niet achter me loopt”, vertelt Isabelle. Haar achternaam ziet ze liever niet genoemd.
Geschreven door

De man schopte het meisje in de buik en tussen haar benen omdat ze vuurwerk aan het afsteken was bij het Buitenerf in de Haagse Beemden. “Ik liep met een vriend samen op straat en we staken een rotje af dat we vóór ons uit gooiden. Ik had niet gezien dat 25 meter achter ons een man en vrouw liepen met twee honden."
"De man begon opeens tegen me te schelden. Kennelijk waren zijn honden van mijn rotje geschrokken. We hebben zelf ook vier honden, dan laat ik andere honden toch niet bewust schrikken door vuurwerk?”
Vastgepakt en geschoptHet meisje koos voor de wijste weg. “Ik heb niet op zijn schelden gereageerd en ben doorgelopen. Op een gegeven moment begon hij achter me aan te rennen. Toen heb ik het ook op een lopen gezet."
"Op een gegeven moment ben ik omgedraaid en heb meteen mijn excuses gemaakt. Daarop heeft hij me vastgepakt en is begonnen met schoppen. Eerst in mijn buik, waarbij mijn telefoon is stuk gegaan. Ik heb aan de binnenkant van mijn bovenbeen een flinke blauwe plek overgehouden.”
Schuldig voelenHet meisje rende vervolgens naar huis om haar ouders te waarschuwen. Haar vader ging verhaal halen bij de man en moest zich naar eigen zeggen ‘behoorlijk inhouden’ omdat de man niet voor rede vatbaar was. De familie deed aangifte bij de politie die de man oppakte.
Isabelle is niet uit op excuses van de man. “Ik hoop wel dat hij zich schuldig voelt. Verder hoop ik dat de kosten om mijn telefoon te maken, worden vergoed.”
Op internet worden veel reacties gegeven op het voorval. De Bredase is geschrokken van de toon daarvan. "Zo schrijft iemand onder meer dat hij 'dat hoertje ook zou schoppen'. Dan denk ik: jongens, wat is dit? Ik krijg de schuld, maar ik heb niks verkeerd gedaan."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!