Video

Vrouw dood gevonden in huis aan Vogezenlaan in Tilburg, buurtbewoners: 'Ze had weinig contacten'

1 januari 2015 om 21:45
nl
In een huis in Tilburg is donderdagavond een dode vrouw gevonden. De politie sluit niet uit dat ze door een misdrijf om het leven is gekomen en doet daarom uitgebreid onderzoek in en om het huis inde Vogezenlaan in de wijk Groenewoud. Volgens twee vriendinnen uit de buurt is er iemand aangehouden.
Geschreven door

"Ze kwam soms bij mij als er iets was, maar verder had ze weinig contacten in de buurt", vertelt een van de twee vriendinnen uit de wijk over de overleden vrouw. Volgens de buurtbewoonsters heet de overleden vrouw Souleika, voor haar vriendinnen 'Suus'. "Ze laat twee kindjes achter. Dat is heel erg."
'Ze woonde alleen'De buurtvriendinnen van Suleika vertellen dat de kinderen uit huis zijn geplaatst en dat Suleika alleen woonde. "Officieel dan, want het was een komen en gaan van verkeerde mannen. Triest, maar zo was het leven van Suus."
De politie heeft de omgeving van het huis afgezet met zwarte schermen. Of agenten inderdaad iemand hebben aangehouden, heeft een woordvoerder van de politie nog niet kunnen bevestigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.