Grote vraag: wie leidt vanmiddag de training van NAC Breda?

2 januari 2015 om 08:49
nl
NAC Breda hervat vrijdagmiddag de training. De grote vraag is wie er voor de groep van de nummer zeventien van de eredivisie staat: Eric Hellemons of Robert Maaskant?
Geschreven door

Maaskant wordt al geruime tijd in verband gebracht met een rentree in Breda. De oefenmeester werkte van 2008 tot 2010 bij NAC en zwierf daarna over de hele wereld om diverse clubs te trainen.
Na het ontslag van trainer Nebojša Gudelj in Breda, in het najaar van 2014, is het onrustig bij NAC. Opvolger Hellemons slaagt er maar niet in om de club uit de onderste regionen van de eredivisie te krijgen en won pas één wedstrijd als hoofdcoach.
'Hellemons doet stapje terug'Het geluid dat er een meer ervaren kracht in de technische staf moet komen is de laatste weken steeds heviger geworden. Maaskant zou die ervaren kracht zijn. Hellemons, die debuteert in het betaald voetbal, zou een stapje terug doen en zijn assistent-trainer worden.
Er is NAC veel aan gelegen om Maaskant voor zaterdag te presenteren. De club uit Breda stapt dan in het vliegtuig naar Valencia en houdt daar een trainingskamp. De grote vraag is alleen of de onderhandelingen tussen de partijen op tijd zijn afgerond.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.