Politie zoekt nog getuigen van moord op Mahmut Karaman in De Vest Carcenter in Valkenswaard

2 januari 2015 om 11:37
nl
Bij de politie hebben zich ondanks een oproep geen nieuwe getuigen gemeld met tips over de moord op eigenaar Mahmut Karaman van De Vest Carcenter in Valkenswaard. Dat laat een woordvoerder weten. Vrienden vonden Karaman woensdagochtend dood bij het autobedrijf.
Geschreven door

De politie verhoorde al buurtbewoners en zegt nog druk bezig te zijn met het onderzoek. Ze wil op dit moment daarom niet zeggen hoe Karaman precies om het leven kwam. Gaten in het glas wijzen er sterk op dat hij zou zijn doodgeschoten.
'Rustige en eerlijke man'De politie meldt dat het gaat om een 33-jarige man die bij het bedrijf werkt, maar wil niet bevestigen dat het om Mahmut Karaman gaat. De Vest Carcenter meldt op zijn Facebookpagina dat het om eigenaar Mahmut Karaman gaat. Een buurman zei eerder deze week dat Karaman een 'vrij rustige man' en een 'eerlijk iemand' was.
Karaman werd als vermist opgegeven toen hij dinsdagavond niet thuis kwam. Twee vrienden gingen naar hem op zoek. Zij vonden de eigenaar van het autobedrijf uiteindelijk woensdagochtend vroeg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.