Loco-burgemeester Berend de Vries over twee doden in Tilburg: 'Triest begin van het nieuwe jaar'

2 januari 2015 om 13:01
nl
"Een triest begin van het nieuwe jaar", zo noemt loco-burgemeester Berend de Vries van Tilburg de twee drama's in de stad op nieuwjaarsdag. Twee Tilburgse inwoners kwamen donderdag om het leven, mogelijk allebei als gevolg van een misdrijf.
Geschreven door

Als dat inderdaad zo is, is dat opvallend. Vorig jaar kwam er in Tilburg niemand om het leven door een misdrijf. Donderdag aan het begin van de middag ging het al flink mis. In de Jan van Scharpstraat werd een 23-jarige Tilburger neergestoken.
Het slachtoffer werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht, waar hij enige tijd later overleed aan zijn verwondingen. De dader is op de vlucht geslagen. Van hem ontbreekt nog ieder spoor.
Dode vrouwDiezelfde dag werd in een huis in de Vogezenlaan in Tilburg een dode vrouw gevonden. Het is nog niet duidelijk hoe zij om het leven is gekomen. Er is een 45-jarige Tilburger aangehouden. De politie doet vrijdag nog uitgebreid onderzoek
Twee vriendinnen uit de buurt zijn zich rot geschrokken. "Ze kwam soms bij mij als er iets was, maar verder had ze weinig contacten in de buurt", vertelde een van de twee over de overleden vrouw. De vrouw zou Souleika heten. Ze laat twee kinderen achter.[YouTube:body:http://youtu.be/teiCNgz210U]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.