Verdachte in Den Bosch aangehouden voor neersteken 23-jarige Tilburger

2 januari 2015 om 17:39 • Aangepast 21 november 2020 om 20:46
nl
De politie heeft in Den Bosch een 22-jarige verdachte aangehouden voor het neersteken van een 23-jarige Tilburger. Het slachtoffer overleed donderdag na de steekpartij in de Jan Scharpstraat.
Profielfoto van
Geschreven door

De 22-jarige Tilburger verbleef in een woning in Den Bosch. Hij werd in de nacht van donderdag op vrijdag om vijf voor halftwee opgepakt. Het is niet duidelijk of het om de man gaat die na de steekpartij wegfietste uit de Jan Scharpstraat. Dat meldde de politie vrijdagmiddag.
OnderzoeksteamHet is nog niet duidelijk wat de aanleiding voor de steekpartij is. De woordvoerder kan niet melden wat de relatie is tussen de verdachte en het slachtoffer.
Een onderzoeksteam met zo'n tien tot vijftien rechercheurs is donderdagavond rond acht uur begonnen met een onderzoek. Er wordt een technisch onderzoek uitgevoerd in het huis in de Jan Scharpstraat. Ook wordt het lichaam van de 23-jarige man onderzocht.
Hevig bloedend op straatHet slachtoffer werd donderdagmiddag rond twee uur hevig bloedend op straat gevonden. Hij was in zijn borst gestoken. Omstanders en later hulpverleners reanimeerden de man, die kort na aankomst in het ziekenhuis overleed.
Kort voor de steekpartij zagen getuigen, in de buurt van het slachtoffer, een man wegfietsen. Mogelijk heef hij iets met de zaak te maken. Het is nog niet duidelijk of hij een verdachte is, aldus de woordvoerder.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.