Sport zaterdag: Kees Luijckx mee met NAC Breda op trainingskamp, draai om oren Kemphanen

3 januari 2015 om 09:09
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. Met onder andere aandacht voor FCK De Hommel, ZVV Eindhoven en Dolphins Kemphanen.
Geschreven door

NAC neemt Kees Luijckx meeCentrumverdediger Kees Luijckx gaat met NAC Breda mee op rainingskamp naar het Spaanse Valencia. De oud NAC-voetballer is momenteel clubloos, na een avontuur bij het Griekse Niki Volos. "We hopen dat Kees zich met zijn ervaring en NAC-achtergrond in Valencia op een positieve manier kan onderscheiden", laat technisch directeur Graeme Rutjes weten op de website van NAC. Henrico Drost en Aleksandar Damcevski gaan niet mee op trainingskamp. Zij revalideren van blessures.       
Doelpuntrijke zaalvoetbalderbyDe zaalvoetballers van FCK De Hommel hebben de Brabantse derby tegen ZVV Eindhoven vrijdag gewonnen. De Bosschenaren waren met 8-3 een maatje te groot. Bij rust stond het al 4-2. Vlak na rust kwam ZVV terug tot 4-3, maar de ploeg slaagde er niet in de aansluitingstreffer te maken. Tevfik Ceyar scoorde twee van de Bossche doelpunten. FCK De Hommel is koploper in de eredivisie zaalvoetbal. ZVV Eindhoven staat vierde van onderen.
Herentals geeft Kemphanen draai om orenDe ijshockeyers van Dolphins Kemphanen hebben de competitiewedstrijd tegen Herentals vrijdag met 6-1 verloren. Danny Stempher scoorde het Eindhovense doelpunt. Paul Vincent was drie keer trefzeker voor Herentals. De Eindhovenaren staan laatste in de eredivisie ijshockey, met zes punten uit dertien duels. Ook Eaters Geleen heeft zes punten, maar een duel minder gespeeld dan Kemphanen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.