Brabantse boeren krijgen weinig brieven: niet door in selectie van Boer Zoekt Vrouw

4 januari 2015 om 23:17 • Aangepast 24 april 2020 om 22:00
nl
De Brabantse boeren Willem, Gert-Jan en Mario moeten zelf op zoek naar een leuke vrouw. Presentatrice Yvon Jaspers bracht zondagavond in de eerste aflevering van Boer Zoekt Vrouw de brieven langs die de boeren hadden gekregen. Maar veel waren het er niet.
Geschreven door

De drie halen de selectie voor het programma niet en moeten daarom zonder de hulp van de Boxtelse presentatrice op zoek naar een partner.
De 37-jarige melkveehouder Gert-Jan kreeg slechts twee brieven. Yvon had de twee briefschrijfsters uitgenodigd op zijn boerderij voor een romantisch diner. "Zo'n leuke boer, daar schrijf je toch voor?", zei een van de dames.
Brabantse boeren niet bij selectieMario (53) kreeg iets meer brieven: zestien vrouwen willen graag een hapje eten met de Brabantse boer. Willem (46) zat iets ruimer in zijn keuze: 56 brieven kwamen er op de redactie van Boer Zoekt Vrouw voor hem binnen. Maar ook dat was niet genoeg om de komende weken te worden gevolgd.
De meeste brieven kwamen binnen voor de blonde boer Tom uit Noord-Holland: hij kreeg het recordaantal van 1808 brieven. De 'afgevallen' boeren worden wel gevolgd in de webserie.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.