Boer zoekt Vrouw weer best bekeken op zondagavond, programma trekt 3,7 miljoen kijkers

5 januari 2015 om 09:25
nl
Ruim 3,7 miljoen mensen hebben zondag gekeken naar Boer zoekt Vrouw dat wordt gepresenteerd door Yvon Jaspers uit Boxtel. Het KRO-programma was met dit aantal kijkers het best bekeken programma, zo maakte Stichting KijkOnderzoek (SKO) maandag bekend.
Geschreven door

Het journaal van acht uur trok ruim 2,7 miljoen kijkers en eindigde hiermee op een tweede plek. De Reünie dat na de eerste aflevereing van de nieuwe serie van Boer zoekt Vrouw werd uitgezonden op NPO1 profiteerde mee van de populariteit van dit programma. Ruim twee miljoen mensen bleven namelijk kijken naar NPO1.
De zender won het zondag dan ook dik van RTL4 dat met onder meer de serie Divorce tegenover het populaire Boer zoekt Vrouw 1,8 miljoen kijkers trok. Naar de finale van het WK Darts op RTL7 keken zondag 900.000 mensen. 
Te weinig brieven voor Brabantse boerenDe drie Brabantse boeren Willem, Gert-Jan en Mario moeten overigens zelf op zoek naar een leuke vrouw. De drie kregen te weinig brieven om de selectie voor het programma te halen. Zij zijn de komende weken dan ook niet meer te zien in Boer zoekt Vrouw.
Het is alweer het achtste seizoen van Boer zoekt Vrouw. Het programma haalde in het verleden geregeld meer dan vier miljoen kijkers.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.