Ritzmaier staat open voor vertrek bij PSV, Brands wil huidige selectie intact houden

6 januari 2015 om 11:24
nl
Middenvelder Marcel Ritzmaier staat open voor een vertrek bij PSV. De 21-jarige Oostenrijker mag vertrekken van de leiding vanwege zware concurrentie op zijn positie. Ritzmaier ziet een vertrek wel zitten. Vooral clubs uit Oostenrijk zouden in hem geïnteresseerd zijn. Technisch directeur Marcel Brands wil zijn basisselectie intact houden.
Geschreven door

Ritzmaier staat nog tot medio 2018 onder contract bij PSV. In 2010 kwam hij over van Austria Kärnten. Dit seizoen speelde hij vijf competitieduels voor PSV, in de Europa League pakte hij zes duels mee.
'Dit team gaat het doen'De zogeheten 'transferwindow' is deze maand weliswaar weer open, maar wat PSV betreft blijft de deur dicht. De koploper van de eredivisie wil geen enkele speler verkopen. Alleen verdediger Menno Koch, die in de belangstelling staat van NAC Breda, zou eventueel verhuurd mogen worden.
"We willen graag met deze selectie de tweede seizoenshelft in'', zei technisch manager Marcel Brands maandag op het trainingskamp in Maspalomas tegen het tv-kanaal van PSV. "En dat gaan we ook doen.'' [YouTube:body:http://youtu.be/B60XK8ISbpM]
'Depay, Wijnaldum& Willems behouden'PSV wil dolgraag voor het eerst sinds 2008 weer eens landskampioen worden. Trainer Phillip Cocu heeft daarom al duidelijk gemaakt zijn selectie bij elkaar te willen houden. De directie is ook geenszins van plan gewilde spelers als Memphis Depay, Georginio Wijnaldum en Jetro Willems te verkopen.
"Het 'window' is open en er zal links of rechts best gebeld gaan worden. Maar we proberen het rustig te houden en hebben niet de ambitie om spelers weg te doen'', benadrukte Brands op Gran Canaria.      

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.