Crowdfinance slaat aan: Trend Zorg zamelt binnen twee dagen 125.000 euro in voor GGZ-begeleiding

6 januari 2015 om 13:21
nl
Ondernemer Hans Verhappen uit Eindhoven viel achterover van verbazing. Binnen twee dagen zamelde hij samen met collega-directeur Wendy van Gerwen ruim 125.000 euro in voor een uitbreiding van Trend Zorg, een zorgonderneming die begeleiding biedt aan volwassenen met een gedragsstoornis.
Geschreven door

De initiatiefnemers van Trend Zorg riepen een crowdfinance campagne in het leven, een vorm van financiering waarbij het geld wordt opgehaald bij investeerders die relatief kleine bedragen in een project stoppen.
Binnen twee dagen was het beoogde bedrag al binnen. “Geweldig”, spreekt Verhappen tevreden. “Blijkbaar hebben we een goed verhaal.”
'Vóór de zomer rond'Trend Zorg, momenteel actief in Veldhoven en Kempen, zet zich in voor volwassenen tussen de zeventien en veertig jaar die kampen met autisme of ADHD. Het gaat om cliënten die, bijvoorbeeld na verblijf in een jeugdinrichting, 'behoefte hebben aan meer zelfstandigheid in een beschermde omgeving’.
Met het opgehaalde geld wil Verhappen een nieuwe locatie realiseren. De ogen zijn momenteel gericht op Eindhoven. “We verwachten dat we het vóór de zomer rond hebben. Er wordt nu fors geïnvesteerd in personeel en nieuwe woningen voor cliënten”, licht de directeur toe.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.