FC Oss probeert rugsponsor via veiling binnen te halen: 'Wij moeten ook centjes verdienen'

7 januari 2015 om 09:11
nl
Altijd al op een shirt van een betaald voetbalclub willen staan? Dat kan nu! FC Oss gaat het rugsponsorschap veilen. Bieden kan vanaf 3500 euro.
Geschreven door

Tot en met vrijdag 16 januari heeft iedereen de kans om een bod uit te brengen op de achterkant van het shirt. De hoogste bieder mag dan de rest van dit seizoen op het shirt van de Ossenaren staan. De normale prijs voor een shirtsponsor op de rug is volgens FC Oss 30.000 euro.
'Proberen centjes binnen te halen'"Wij zijn naast een voetbalclub ook gewoon een commercieel bedrijf", legt commercieel manager Jurgen Wevers van FC Oss uit. "De achterkant van het shirt vinden wij een mooie plek om te verkopen. Door deze veilig proberen we wat centjes binnen te halen."
Volgens Wevers hoeft het niet zo te zijn dat er per se een bedrijf op het tricot komt te staan. Het kan ook een vermogende particulier worden. "We nemen ieder bod serieus en gaan altijd in gesprek met potentiële sponsoren."
Normen en waardenOok als bijvoorbeeld een bordeel het meeste geld op tafel legt. "Al hebben wij ook onze normen en waarden", aldus Wevers. De veiling is te volgen op de website van FC Oss.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.