Voortvluchtige crimineel uit Den Bosch meldt zich bij de politie - Omroep Brabant

Voortvluchtige crimineel uit Den Bosch meldt zich bij de politie

6 januari 2015 om 18:41
nl
De maandenlang door de politie gezochte Mohamed Faghlal uit Den Bosch, heeft zich dinsdag vrijwillig gemeld op het politiebureau. Faghlal zou onder meer betrokken zijn bij gewelddadige ripdeals in Almere en Helmond.
Geschreven door

Bij een schietpartij in de Ridderstraat in Helmond in april 2013, ging het er grof aan toe. Een man van 44 raakte gewond toen hij werd neergeschoten.
Opsporing met foto en volledige naamIn mei verspreidde de politie op tv en internet een opsporingsbericht voor de Bosschenaar, die vuurwapengevaarlijk wordt genoemd. Er werd een beloning van 5000 euro uitgeloofd voor de gouden tip en zijn volledige naam en portret werden verspreid.
Volgens zijn advocaat Arthur van der Biezen, heeft Faghlal zich heeft gemeld om zich zo goed mogelijk te kunnen verweren tegen de volgens hem onterechte beschuldigingen. Faghlals vorige advocaat noemde het in mei complete onzin dat zijn cliënt vuurwapengevaarlijk is, zoals door de politie werd gemeld.
RipdealsVolgens de politie maakt Mohamed Faghlal deel uit van een bende, die ripdeals en autodiefstallen pleegden in heel Nederland. Eerder werden acht verdachten aangehouden. De bendeleden komen uit Den Bosch en Waalwijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.