Daders roofoverval Geertruidenberg mogelijk ook betrokken bij andere 'verdachte situatie'

7 januari 2015 om 17:55
nl
Bijna alle 300 tips die de politie dinsdag kreeg over de roofoverval in Geertruidenberg gingen over de 'koevoet' die vertoond werd in het tv-programma Opsporing Verzocht. Dat besteedde aandacht aan de brute overval op een 85-jarige man in zijn woning aan de Dordtsestraat in Geertruidenberg. Volgens de politie waren de daders mogelijk ook betrokken bij een andere 'verdachte situatie'.
Geschreven door

Bureau Brabant van Omroep Brabant schonk eerder ook al aandacht aan de overval, die op 8 december gepleegd werd.
SpijkertrekkerVeel kijkers belden om te vertellen dat het getoonde instrument geen koevoet is maar een spijkertrekker die onder meer in de meubelindustrie en de bouw wordt gebruikt. In twintig minuten tijd kwamen er zo'n tweehonderd tips over binnen.
Dat waren er meer dan de twaalf telefonistes in de studio konden verwerken. Daarom werden telefoontjes doorgesluisd naar een ander nummer.
Verder onderzoekenEen woordvoerder van de politie zegt dat er verder onderzoek wordt gedaan naar een verdachte situatie in Geertruidenberg op de dag van de overval. "Daarbij waren mogelijk dezelfde verdachten betrokken. Maar de gouden tip hebben we nog niet gekregen. Mogelijk komt die alsnog."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.