Bosschenaar Terence van der Loo uitgeroepen tot 'aanstormend talent’ bij Musical Awards 2015

7 januari 2015 om 23:22
nl
De 23-jarige Bosschenaar Terence van der Loo heeft woensdagavond bij de Musical Awards de prijs voor 'aanstormend talent’ in de wacht gesleept. De sinds kort afgestudeerde Van der Loo nam deze Musical Award in ontvangst voor de rollen in de musicals 'Een Wintersprookje' en 'Moeder, Ik Wil Bij de Revue'.
Geschreven door

Nina van Overbruggen uit Helmond maakte ook kans op de award. Even later werd bekend dat de musical 'De kleine blonde dood' van Albert Verlinde uit Cromvoirt de beste 'kleine musical' van het jaar is.
Beatrix TheaterHet Musical Awards Gala werd woensdagavond gehouden in het Beatrix Theater in Utrecht. Het gaat om de veertiende editie van het prijzenfestijn.
Een vakjury onder voorzitterschap van Cornald Maas bezocht afgelopen maanden alle musicals en beloonde in totaal vijftien producties met zestig nominaties. [Tweet:body:https://twitter.com/Audrey_T/status/552937357356580865]
Andere winnaars'Moeder, Ik Wil Bij De Revue' werd woensdagavond onderscheiden met vijf Musical Awards. Simone Kleinsma en Jon van Eerd werden beiden geëerd voor hun hoofdrollen als John en Riet Hogendoorn.
De musical 'Soldaat van Oranje' ontving de Eventim Publieksprijs voor Beste Musical. De musical over verzetsheld Erik Hazelhoff Roelfzema, die al vier jaar voor uitverkochte zalen speelt, kreeg de meeste stemmen van het publiek. Meer dan 'Moeder, Ik Wil Bij De Revue', 'Billy Elliot', 'Jersey Boys' en 'Sister Act'. [YouTube:body:http://youtu.be/wcGSgI2CrHs]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.