Kees Luijckx hoopt op contract bij NAC: 'Ik heb nog geen aanbieding gekregen'

8 januari 2015 om 16:11
nl
Kees Luijckx is niet zomaar met de selectie van NAC naar Valencia afgereisd. De verdediger wil zich bewijzen in de hoop een contract te krijgen bij de Bredase club. "Maar daarvoor moet je eerst een aanbieding krijgen en die heb ik niet gehad."
Geschreven door

Luijckx verraste vriend en vijand door deze week opeens in Valencia te verschijnen. De speler was nog niet zo lang geleden één van de vaste waarden in de selectie van NAC, maar vertrok in 2013 transfervrij naar concurrent Roda JC.
Dat was tegen het zere been van de NAC-aanhang. Niet veel later degradeerde Roda JC naar de Jupiler League. "Lullig voor mij, maar een beetje leedvermaak voor de NAC-supporter. Dat begrijp ik wel", blikt Luijckx terug.
Contract bij Niki VolosTegenwoordig staat hij onder contract bij het Griekse Niki Volos. Maar die club verkeert in financieel zwaar weer. De afwikkeling van zijn contract bij Niki Volos is nog gaande. "Daar zitten nogal wat haken en ogen aan. De Grieken komen soms op het laatste moment met een rare truc, maar dat verwacht ik nu niet meer. Maar je weet het nooit", laat Luijckx aan Omroep Brabant weten.
Technisch directeur Graeme Rutjes is duidelijk over de intenties van NAC met Luijckx: "Wil hij vrij zijn en zo weg kunnen bij NAC, dan zal het op amateurbasis moeten. Maar de prioriteit bij ons blijft voorin liggen. We moeten goals maken, we zoeken dus een spits."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.