Bewakingsbeelden van zware mishandeling Stationsplein Eindhoven in Bureau Brabant

8 januari 2015 om 18:09
nl
Bureau Brabant zendt maandagavond bewakingsbeelden en een reconstructie uit van de zware mishandeling door een groep jongeren op het Stationsplein in Eindhoven eind september. Een 21-jarige man werd toen in zijn nek gestoken na het stappen.
Geschreven door

De politie is nog steeds op zoek naar de daders en roept getuigen van de mishandeling op zich te melden. De oproep geldt voor één getuige in het bijzonder, meldt de politie.
In de nacht van zondag 28 september ontstond een ruzie tussen de 21-jarige man en een groepje jongeren. Het slachtoffer werd geslagen, getrapt en in zijn hoofd en nek gestoken.
Andere zakenDaarnaast worden bewakingsbeelden uitgezonden van de overval op een Shell-tankstation aan de Helftheuvelweg in Den Bosch op 12 december. De overvaller wordt nog steeds gezocht.
Er wordt in de uitzending ook aandacht besteed aan de inbraak bij een supermarkt aan het Wagnerplein in Tilburg halverwege juli en een inbraak bij een bedrijf aan de Biesbosweg in Waalwijk op 27 juni. De politie is nog steeds op zoek naar de daders van beide inbraken.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.