Nog 1 dag voor 50.000 euro: crowdfunding filmproject 'Of ik gek ben' nadert deadline

9 januari 2015 om 12:02 • Aangepast 21 november 2020 om 20:40
nl
Mensen die geld willen doneren voor de film ‘Of ik gek ben’ hebben daar nog één dag de tijd voor. Voor het project van acteur Mike Weerts uit Overloon en Frank Lammers uit Mierlo is in totaal 150.000 euro nodig. "Ik ben vol goede moed dat het gaat lukken", vertelt Weerts.
Profielfoto van
Geschreven door

Op Twitter roept Weerts om het project te laten slagen. "Nog 24 uur, alle beetjes helpen!" Begin december was ruim 16.000 euro opgehaald. Met nog één dag te gaan staat de teller op 102.349 euro. Vooralsnog zijn er 63 donateurs geweest.

Wachten op privacy instellingen...

Spannend moment"We zijn ook in gesprek geweest met verschillende ondernemers. Zij beslissen vandaag of ze het laatste gat willen dichten. Dat is een spannend moment, maar we zijn vol goede moed dat het gaat lukken", laat Weerts vrijdagmiddag weten.
Verschillende partijen, waaronder AVROTROS, doen een duit in het zakje. Mochten Weerts en Lammers het bedrag niet verzameld krijgen vrijdag, krijgen donateurs hun geld terug. "Als we 120.000 euro ophalen, mogen we dat bedrag wel houden. We hebben kort de tijd gehad om mensen voor ons te winnen, maar nogmaals, ik heb goede hoop dat het lukt."
StimulansDe film zal voor een groot deel in Brabant worden gemaakt. Doel van Weerts en Lammers is om het filmklimaat in onze provincie te stimuleren. 'Of ik gek ben' is de verfilming van de debuutroman van Michiel Stroink.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.