Bestuurder die in Someren-Eind acht meisjes aanreed nog altijd spoorloos, meisje (14) in ziekenhuis

10 januari 2015 om 10:16 • Aangepast 21 november 2020 om 20:39
nl
De bestuurder die vrijdagavond op de Lavallestraat in Someren-Eind acht meisjes aanreed, is nog altijd spoorloos. De politie is dringend naar de automobilist op zoek. Een 14-jarig meisje is met onbekende verwondingen opgenomen in het ziekenhuis.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat laat de politie zaterdag weten. Drie van de slachtoffers raakten vrijdagavond gewond bij de aanrijding. Twee van hen, meisjes van 14 jaar uit Asten en Someren, werden met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.
Eén van de twee mocht na behandeling het ziekenhuis weer verlaten. Het derde meisje raakte lichtgewond bij de aanrijding. De bestuurder reed de groep van achteren aan en ging er daarna in volle vaart vandoor.

Wachten op privacy instellingen...

'In volle vaart ingereden'Buurtbewoners zeggen niets van de aanrijding te begrijpen. De Lavallestraat is een brede, goed verlichte weg. "De aanrijding gebeurde nota bene onder een lantaarnpaal. Het was volgens omstanders een behoorlijke klap. De bestuurder is in volle vaart op die meisjes ingereden", vertelt onze verslaggever vanuit Someren.
De bestuurder zou in een lichtgekleurde auto rijden met op de zijkant een logo of strepen. Volgens brigadier Henk van den Berg reden de meisjes keurig naast elkaar en was de verlichting van de fietsen gewoon aan.
Getuigen gezochtDe politie zoekt getuigen van de aanrijding. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Dat kan ook anoniem op 0800-7000.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.