19-jarige bumperkleefster blijkt undercoveragent voor zich te hebben op A58 bij Roosendaal

10 januari 2015 om 11:41
nl
Een 19-jarige vrouw uit Sint-Willebrord is in de nacht van vrijdag op zaterdag flink tegen de lamp gelopen. De automobiliste wilde op de A58 bij Roosendaal een weggebruiker uitdagen door te gaan bumperkleven, maar trof per ongeluk de politie aan in een onopvallende dienstwagen.
Geschreven door

De politie zag rond twee uur 's nachts op de Molenstraat in Roosendaal een auto met hoge snelheid richting de snelweg rijden. De agenten, die in een onopvallende politieauto reden, zetten de achtervolging in en wilden een snelheidstest doen.
BumperklevenDit lukte niet, omdat de vrouw op de A58 opeens niet meer hard reed. De agenten haalden daarom de vrouw in. De auto kwam hierop achter de onopvallende politieauto rijden. De politie verhoogde de snelheid om de bestuurster meer ruimte te geven.
'Probeerde uit te dagen'Hier zag de vrouw kans om de agenten te sarren. Ze bleef op zeer korte afstand van de politieauto rijden. Na twee kilometer gaf de politie de automobiliste een stopteken. Ze vertelde dat ze de agenten probeerde uit te dagen.
De 19-jarige bestuurster kreeg een bekeuring voor het bumperkleven met een snelheid van meer dan 120 kilometer per uur. Er gaat een punt van haar rijbewijs omdat ze beginnend bestuurder is. Het bedrag van de bekeuring wordt door de officier van justitie bepaald.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.