Uitvaart doodgestoken Angelo van Emmerik in Tilburg drukbezocht: 'Mensen zaten op de vensterbanken'

10 januari 2015 om 21:37
nl
Familieleden en naasten hebben zaterdagmiddag afscheid genomen van de doodgestoken Tilburger Angelo van Emmerik (23). De uitvaart in Crematorium Tilburg werd drukbezocht. "Mensen zaten op de vensterbanken of stonden achterin de zaal om de dienst bij te wonen", vertelt neef Bart Bambacht.
Geschreven door

De dienst vond plaats in de grootste zaal in het crematorium, Aula 1. Dat kon niet verhelpen dat mensen die de dienst wilde bijwonen dicht tegen elkaar aan moesten staan of zitten. "Er zaten uiteindelijk meer mensen op de banken in de zaal dan ik voor mogelijk hield", zegt Bambacht.
De dienst werd naast familie ook bezocht door veel vrienden, collega's en kennissen van Angelo. "Dat deed me erg goed", vertelt de neef. "Ik heb sowieso heel veel steun gehad, van mensen die me een berichtje stuurden op Facebook tot vreemden die me vastgrepen in de stad om me te condoleren."
SteekpartijAngelo werd op nieuwjaarsdag bloedend in de Jan Scharpstraat in Tilburg gevonden. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed later alsnog aan zijn verwondingen. Hij had een grote steekwond in zijn borst.
Een 22-jarige huisgenoot werd later in Den Bosch aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de Tilburger. De huisgenoot zit nog altijd vast. Onlangs werd zijn voorarrest met twee weken verlengd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.