Aangereden meisjes Someren-Eind erg geschrokken: 'De auto kwam ineens op ons af'

10 januari 2015 om 22:29
nl
De meisjes die vrijdagavond werden aangereden op de Lavallestraat in Someren-Eind zijn erg geschrokken van het ongeluk. Dat laten de meisjes weten aan Omroep Brabant. "We fietsten netjes twee aan twee toen een auto opeens op ons afkwam. We lagen zo op straat voordat we beseften wat er precies gebeurd was."
Geschreven door

De bestuurder van de auto reed door en is nog steeds spoorloos. Drie meisjes raakten gewond, twee ervan moesten vrijdagavond naar het ziekenhuis. Het eerste meisje mocht vrijdagavond al naar huis. Zaterdagmiddag mocht het laatste slachtoffer naar huis.
'De auto reed gewoon door'Een van de meisjes beschrijft aan Omroep Brabant wat er vrijdagavond gebeurde. "Wij fietsten daar gewoon, netjes twee aan twee, toen er een auto kwam aangereden. Deze raakte plots de linkse rij. De wagen, een witte met een zwarte streep, stopte vervolgens niet maar reed gewoon door."
De meisjes lagen gewond op straat. Ze belden vervolgens aan bij een huis voor hulp. "Daar werden we binnengelaten. Daar werd 112 gebeld. Al snel kwamen ook andere mensen naar buiten om hulp te verlenen."
'Hopelijk wordt de dader snel gepakt'Binnen een kwartier waren ambulances en de politie ter plaatse. "Twee van ons moesten naar het ziekenhuis. Zaterdagmiddag mocht de laatste weer naar huis."
De acht meisjes zijn nog erg geschrokken van het ongeval. "We hopen dat de dader snel wordt opgespoord en gepakt."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.