PSV wint Maspalomas Cup na 5-2 zege op Sparta Praag

11 januari 2015 om 20:55
PSV heeft de Maspalomas Cup gewonnen. De Eindhovenaren wonnen zondag ook hun tweede wedstrijd op het vriendschappelijke toernooi op Gran Canaria. Na de 1-0 zege op Celtic werd ditmaal Sparta Praag verslagen: 5-2.

PSV kende in de eerste helft weinig geluk op de slechte grasmat. Georginio Wijnaldum schoot in kansrijke positie ruim over toen de bal opsprong van een polletje.
Na ruim een half uur kwam Sparta op voorsprong via Borek Dockal. Twee minuten later stond het zelfs 2-0, door een treffer van David Lafata. Adam Maher bracht PSV vlak voor rustterug in de wedstrijd.     De koploper van de eredivisie stelde na rust orde op zaken. Memphis Depay tekende na ruim een uur voor de gelijkmaker, waarna twee keer Luuk de Jong en Wijnaldum de eindstand bepaalden.