Video

Geen miljoenen, maar 10 euro: vooral gedesillusioneerde klanten bij 'winnende' tabakszaak in Veghel

12 januari 2015 om 13:29 • Aangepast 21 november 2020 om 20:36
nl
Het is druk maandagochtend in tabaksspeciaalzaak Verbakel in Veghel. Veel mensen laten juist hier hun Staatsloten controleren in de hoop dat er op hun lot een grote prijs is gevallen. Dit weekend werd namelijk bekend dat in de zaak van Peter Verbakel het lot is verkocht waar een deel van de jackpot op is gevallen, te weten zes miljoen euro.
Profielfoto van
Geschreven door

Zelf blijft Peter Verbakel nuchter onder de aandacht. Hij heeft wel eerder loten verkocht waar grote prijzen op zijn gevallen, zo zegt hij. " Geen miljoenen zoals nu, maar wel honderdduizend euro bijvoorbeeld."
Zelf heeft hij trouwens niet direct een idee wat hij zou doen wanneer hij miljoenen zou winnen. En wie de winnaar is? Ook daar heeft hij geen idee van.

Wachten op privacy instellingen...

Een Boulevard aan lotenIemand in de zaak die een Boulevard vijfde loten, honderd Staatloten op volgorde, laat controleren hoopt maandagochtend op een enorme prijs. Na uitgebreide controle druipt zij af met honderd euro. Veel minder dan zij heeft betaald voor de Boulevard aan loten.
Ook een jongen die met zijn voetbalteam een straatje vijfde loten heeft gekocht, hoopt er het beste van. Wanneer zijn loten worden gecontroleerd, krijgt hij een rode kleur van opwinding. Wat hij zou doen met een paar miljoen? “Reizen”, verzucht hij. Het blijft voorlopig bij een treinkaartje, want de opbrengst van het Straatje valt tegen. Geen miljoenen, maar tien euro.
Taart als troostDe oogst maandag bij Verbakel is dus vooral een batterij aan gedesillusioneerde klanten. Eén troost: dinsdag wordt er in de winkel aan het Bolkenplein in Veghel taart geserveerd.

Wachten op privacy instellingen...App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.