Bredaas bedrijf gaat internationaal en opent kantoren in Londen en Parijs

12 januari 2015 om 15:35 • Aangepast 24 april 2020 om 22:19
nl
Het Bredase bedrijf CM is hard op weg om Europa te veroveren. De ooit door twee studenten opgerichte onderneming opent kantoren in Parijs en Londen.
Geschreven door

Het begon allemaal in Breda in 1999. De studenten Jeroen van Glabbeek en Gilbert Gooijers haalden in discotheken telefoongegevens voor marketingdoeleinden op. Discotheekbezoekers kregen via de telefoon meer info over dj's, de clubs en muziek.
De werkzaamheden van Gooijers en Glabbeek breidden zich snel uit en inmiddels verzorgt CM onder meer televoting voor het Eurovisie Songfestival en zo ongeveer alle Nederlandse talentenjachten op tv. Ook houden ze zich bezig met beveiligingscodes die gebruikers via sms ontvangen bij bankbetalingen.
Hoofdkantoor nog steeds in BredaVolgens een woordvoerder is er in het buitenland vooral voor het laatste erg veel interesse. Het bedrijf telt inmiddels 140 medewerkers. Naast de nieuwe locaties heeft het bedrijf al kantoren in Breda, Den Haag en Brussel. Het hoofdkantoor is na al die jaren nog steeds gevestigd in Breda aan de Konijnenberg.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.