21-jarige man in nek gestoken tijdens uitgaan in Eindhoven: 'Het bloed stroomde aan alle kanten'

12 januari 2015 om 19:28
nl
Bureau Brabant besteedde maandagavond aandacht een zware mishandeling die eind september plaatsvond op het Stationsplein in Eindhoven. In de uitzending blikt het slachtoffer, een 21-jarige man, terug. "Ik heb twee grote littekens waar ik de rest van mijn leven mee rond zal lopen."
Geschreven door

In de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 september werd de 21-jarige man slachtoffer van een zware mishandeling. De man was na zijn werk op stap geweest in het centrum van Eindhoven. Toen hij samen met wat vrienden door de stad liep, ontstond er een woordenwisseling met een andere groep jongeren op het Stationsplein.
'Overal bloed'Opeens ging het mis. De man werd zonder reden tegen de grond geslagen. Hij kreeg diverse trappen tegen zijn hoofd en lichaam en werd zelfs in zijn hoofd en nek gestoken. Dit is te zien op beveiligingsbeelden. "Toen ik opstond, stroomde het bloed aan alle kanten. De nacht heb ik in het ziekenhuis doorgebracht. Toen ik wakker werd stonden vijf mensen om me heen de wonden te hechten. Het was veel erger dan ik dacht."
Het slachtoffer liep een hersenschudding op bij de mishandeling. "Ik had een snee in mijn schouder, een bult op mijn kop en een dikke lip. Daarnaast heb ik een flinke hersenschudding opgelopen waar ik bijna twee weken mee heb rondgelopen."
Daders lopen nog steeds vrij rondIn totaal is de politie op zoek naar vijf daders: drie getinte mannen, een negroïde man en een blanke man. Die zijn na de mishandeling gevlucht in de richting van de Fuutlaan. Vervolgens gingen ze er met een auto vandoor.
De politie zoekt ook getuigen die wellicht iets gezien kunnen hebben. In het bijzonder een vrouw met een witte sjaal en een handtas die de mishandeling zag gebeuren en vlak daarna ook een korte verklaring aan de politie heeft gegeven.  Getuigen kunnen zich melden op het telefoonnummer 0800-6070.[YouTube:body:http://youtu.be/4NCTsWqUxmo]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.