Eind goed, al goed voor zielige pony in Lieshout

13 januari 2015 om 14:01 • Aangepast 21 november 2020 om 20:35
nl
Het verhaal rond de pony zonder eigenaar in Lieshout zit anders in elkaar dan eerder door de Dierenbescherming Brabant Zuid-Oost werd gemeld. De dierenbescherming liet via social media weten dat de pony door onbekenden was meegenomen, maar dit blijken gewoon de eigenaren van het dier te zijn.
Profielfoto van
Geschreven door

Dat laat de dierenkliniek in Lieshout weten. Daar was de pony sinds vorige week gestald toen het dier werd gevonden in Lieshout.
Vrienden van eigenarenVrienden van de eigenaren van de pony meldden zich dinsdagmorgen bij de dierenkliniek in Lieshout. Die informatie bereikte de dierenbescherming ook. De eigenaren konden niet te woord worden gestaan door de dierenarts aangezien hij met een operatie bezig was.
De vrienden lichtten de eigenaren van de pony in. “Zij zijn naar de dierenkliniek gekomen en hebben de pony meegenomen. Wij wisten dat zij de eigenaren van de pony zijn. Ik heb samen met de eigenaren het dier uit de wei gehaald”, laat een medewerker van de dierenkliniek weten.
Verkeerde fotoDe dierenbescherming liet dinsdagochtend via social media weten dat de pony door onbekenden was meegenomen uit de wei. De foto die via Twitter en Facebook werd verspreid, blijkt achteraf ook niet van de betreffende pony. “Een vervelende miscommunicatie, maar uiteindelijk is het allemaal goed gekomen”, aldus de medewerker van de dierenkliniek.
De eigenaar van de pony liet tegenover de dierenkliniek weten dat hij wel op zoek is naar een nieuwe eigenaar voor het dier.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.