Video

‘Boze buurman’ in Son drijft buren tot waanzin: 'Het is op eieren lopen'

13 januari 2015 om 13:36
nl
Een 76-jarige man uit Son die al jaren zijn buren treitert stond dinsdagmorgen voor de rechter in Den Bosch. De man bonkt ’s nachts op de muren, zet de speakers van de radio tegen de muur, trekt eindeloos de wc door en knippert vaak met schakelaars. De buren, een jong stel, voelen zich niet vrij in hun eigen huis en zeggen dat het op eieren lopen is.
Geschreven door

De officier van justitie eist voor het treiteren een voorwaardelijke gevangenisstraf van 3 maanden, een werkstraf van 80 uur en wil dat de man zich laat behandelen.
Allemaal overdrevenZelf heeft de 76-jarige man in het beklaagdenbankje weinig te zeggen voor de rechtbank. Hij vindt het allemaal overdreven, zegt dat hij niks heeft gedaan en beroept zich op zijn zwijgrecht. De man heeft geen spijt.
“Deze man is echt ziek”, zegt de vader van het jonge stel dat wanhopig is van het getreiter. Hij hoopt dat de ‘boze buurman’ zich moet laten behandelen. Van verhuizen wil het stel niets weten: “Dat zou de omgekeerde wereld zijn”.
NatgespotenVolgens de advocaat van de 76-jarige man, is hij juist het slachtoffer : “Hij is opgejaagd wild en zelfs een keer natgespoten door zijn buren.” De man zou van plan zijn om te verhuizen naar een appartement. Over twee weken doet de rechtbank uitspraak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.