Rapper Kempi komt met onderbroeken voor 'groot geschapen man'

13 januari 2015 om 22:48 • Aangepast 21 november 2020 om 20:35
nl
De Eindhovense rapper Kempi komt nog dit jaar met een onderbroekenlijn voor 'de groot geschapen man'. Dat bevestigt zijn manager dinsdagavond tegenover Omroep Brabant.
Profielfoto van
Geschreven door

Kempi liet maandag via Twitter los 'binnenkort' te komen met zogeheten bigi-banaboxers. Dit betekent in straattaal onderbroeken voor de groot geschapen man.
Foto weer offlineHij zette daarbij ook een link naar een foto op Instagram, maar die afbeelding is door onbekende oorzaak offline gehaald.

Wachten op privacy instellingen...

Volgens Kempi's manager, Bryan Raphaëla van The Wildcard, gaat het om plannen die in de pijplijn zitten. Volgens hem duurt het nog 'dik een kwartaal' voordat de onderbroeken op de markt verschijnen. "Maar het staat vast dát ze er komen. Dan brengen we ook meer informatie naar buiten."
T-shirtlijnHet lijkt de creatieve Kempi momenteel voor de wind te gaan. Zo bracht hij afgelopen week ook een t-shirtlijn uit, waarmee hij zich vooral op de randzaken van zijn muzikale carrière lijkt te richten.
Maar het ging niet altijd goed met de rapper. De 28-jarige artiest kwam onlangs vrij na vijf maanden voorarrest en zeven maanden celstraf vanwege loverboypraktijken. Kempi kon zich daar, naar eigen zeggen, weinig van herinneren door het roken van wiet.
Ook nieuwe muziekTen slotte is Kempi behalve het uitbrengen van onderbroeken ook van plan om op termijn nieuwe muziek uit te brengen. Raphaëla: "Hij heeft nu veel nummers klaar en hij kijkt nog welke richting hij met zijn nieuwe album op wil."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.