Sport woensdag: Otman Bakkal traint met Jong PSV, maar gaat er niet spelen

14 januari 2015 om 07:51 • Aangepast 21 november 2020 om 20:34
nl
Een dagelijks overzicht van nieuws over en uitslagen van sporters, clubs en wedstrijden in Brabant. 'Clubloze' Otman Bakkal traint mee met Jong PSV; Maikel Scheffers wint in Sydney.
Profielfoto van
Geschreven door

Otman Bakkal traint de komende tijd mee met Jong PSV. Dat laat de club zelf weten. Bakkal stond van 2003 tot 2012 bij PSV onder contract en speelde daarna voor Feyenoord en Dinamo Moskou. Dit seizoen is de 29-jarige middenvelder clubloos. Bij Jong PSV kan hij, in afwachting van mogelijk een andere club, zijn conditie op peil houden.
Bakkal gaat niét voor (Jong) PSV spelen. Volgens technisch manager Marcel Brands traint Bakkal mee, omdat hij op niveau wil trainen voor een transfer naar een andere club op korte termijn.
[Tweet:body:https://twitter.com/PSV/status/555311010803093505]
Basketbalspektakel in Den BoschHet basketbal Alll*Star Gala wordt op zondag 22 februari in De Maaspoorthal in Den Bosch gehouden. De hoofdwedstrijd gaat tussen Oranje en de andere beste spelers uit de Eredivisie. Voor het Nederlands team is het de eerste test op weg naar het Europees Kampioenschap later dit jaar.
Ook is er een een wedstrijd tussen de grootste talenten van Nederland, gevolgd door een kids clinic en de Three Points Contest. Dan volgt de All*Star wedstrijd met als kers op de taart een spectaculaire dunkwedstrijd.
Scheffers wint in SydneyMaikel Scheffers heeft zich geplaatst voor de kwartfinale van het toernooi in Sydney. De rolstoeltennisser uit Dorst won in twee sets van Evans Maripa uit Zuid-Afrika. In de kwartfinale treft hij de als tweede geplaatste Stéphane Houdet uit Frankrijk.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.