Mike Weerts haalt met succes 150.000 euro op voor film 'Of ik gek ben'

14 januari 2015 om 18:48
nl
Het ziet er goed uit voor de acteurs Mike Weerts uit Overloon en Frank Lammers uit Mierlo. Hun film 'Of ik gek ben', naar het gelijknamige boek van Michiel Stroink, lijkt er vrijwel zeker te komen nu hun inzamelingsactie succesvol blijkt.
Geschreven door

De twee acteurs begonnen eind vorig jaar met hun actie. Daarmee wilden ze 150.000 euro bij elkaar sprokkelen om een gat in de begroting te vullen. Afgelopen weekend werd het doel bereikt, mede door aandacht van Omroep Brabant.
Een recordbedrag, noemt Mike Weerts het. Hij zegt dat een groot deel van het bedrag van bedrijven komt die ook een duit in het zakje deden. In totaal doneerden 68 belangstellenden.
Nog niet helemaal zekerWeerts laat aan Omroep Brabant weten dat de film er hoogstwaarschijnlijk komt, maar hij plaatst wel één kanttekening. Nog niet alle partijen, zoals belangrijke fondsen, hebben nog een handtekening gezet. "We zijn er pas honderd procent zeker van als alles is getekend."
In maart of april moet volgens de acteur uit Overloon definitief blijken of 'Of ik gek ben' er komt. De film zal voor een groot deel in Brabant worden gemaakt. Daarmee willen Weerts en Lammers het filmklimaat in de provincie stimuleren.
Verhaal over tbs-kliniek'Of ik gek ben' gaat over Benjamin, een succesvolle kunstenaar die plots in een tbs-kliniek belandt. Hij kan niet geloven dat hij schuldig is, maar weet niets meer van wat hij op de bewuste avond van zijn misdaad deed.[YouTube:body:https://www.youtube.com/watch?v=a5x8x9eVmx4]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.