Wish Outdoor wint prijs voor decoratie, Intents Festival en Dominator in top 5 van beste festivals

14 januari 2015 om 19:55 • Aangepast 24 april 2020 om 22:25
nl
Het dancefestival Wish Outdoor in Beek en Donk is in de prijzen gevallen tijdens de Festivalchart Award 2014. Het festival won in de categorie decoratie. Intents Festival uit Oisterwijk en Dominator Festival uit Eersel eindigden in de top vijf van beste dancefestivals van 2014.
Geschreven door

Wish Outdoor werd vorig jaar in het eerste weekend van juli gehouden. In een paar jaar tijd is het festival uitgegroeid tot een evenement met internationale allure. De organisatie kondigde in december aan dat het in mei dit jaar een editie in Mexico organiseert.
Vorig jaar werd 7th Sunday Festival uit Erp nog verkozen tot het beste dancefestival van Nederland. Dit jaar gaat Defqon.1 Festival er met die eer vandoor. Wel zijn Intents Festival (plek 3) en Dominator Festival (plek 5) terug te vinden in de top vijf.
Intents FestivalIntents Festival stond vorig jaar ook in de top vijf. Het driedaagse evenement in Oisterwijk vierde vorig jaar haar tiende editie. Dit jaar wordt het festival georganiseerd op 5, 6 en 7 juni.
Op vrijdag en zaterdag slaan vooral de hardere stijlen van de dancemuziek – hardstyle, hardcore en freestyle – de klok. Op zondag is ook plaats voor house.
DominatorDominator is een van de grootste hardcore-evenementen ter wereld. Sinds 2009 wordt het evenement georganiseerd op het E3 strand in Eersel. Vorig jaar trok Dominator ongeveer 40.000 bezoekers vanuit de hele wereld. Op 18 juli wordt de tiende editie georganiseerd.
[YouTube:body:http://youtu.be/vP3AAs3Q-PM]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.