Meiden van O'G3NE uit Fijnaart richten zich helemaal op eerste singles: 'Geeft goed gevoel'

14 januari 2015 om 20:47
nl
Na hun fenomenale overwinning bij The Voice of Holland doen de meiden van O'G3NE uit Fijnaart het nog lang niet rustig aan. Amy, Lisa en Shelley werken alweer druk aan hun eerste singles die ze binnen enkele maanden willen uitbrengen.
Geschreven door

Dat vertelden de meiden, die dankzij de feestdagen weer goed uitgerust zijn na de slopende wedstrijd van The Voice, woensdagavond in RTL Boulevard. Daarin lieten ze los dat ze een album in gedachten houden, maar zich voorlopig richten op enkele muzikale singles.
Van het zogeheten zwarte gat waarin oud-deelnemers van The Voice vallen doordat ze niet meer elke week hetzelfde doen, is volgens de zusjes geen sprake. "Het is natuurlijk heel anders, dat je nu wijde wereld ingaat met je eigen muziek, maar het geeft wel heel goed gevoel", vertelde een goedlachse Lisa in het showbizzprogramma.
The Voice of HollandAmy, Lisa en Shelley wonnen in december na een zinderende finale de vijfde editie van The Voice of Holland. Dat was geen verrassing, want al vanaf het begin waren de drie zusjes favoriet.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.