Mysterie kistje met medailles in Geffen opgelost: 'Medailles zijn van familie zelf'

15 januari 2015 om 10:15
nl
Het mysterie van het houten kistje vol met medailles dat door inbrekers leek te zijn achtergelaten bij een inbraak in een schuurtje in Geffen is opgelost. Het kistje is namelijk van de familie van de oudere vrouw waar werd ingebroken. Dit laat kleinzoon Mark van Niftrik donderdagochtend weten.
Geschreven door

“Mijn vader gaat naast mijn oma wonen. En hij heeft voor de verhuizing een aantal spullen opgeslagen in het schuurtje van mijn oma”, legt Mark uit. Waaronder dus het kistje met medailles die onder meer van Mark zijn.
“Mijn oma wist niet precies om welke spullen het ging. En daarom herkende ze het kistje niet meteen", legt Mark uit. "Dit natuurlijk omdat ze enorm is geschrokken van de inbraak.”
'Merkwaardig verhaal'De politie noemde de vondst van het kistje woensdag een 'merkwaardig verhaal', want het leek erop dat het kistje door inbrekers in het schuurtje was achtergelaten. Dit is volgens Mark dus niet het geval.
De politie is inmiddels op de hoogte. En donderdag komen ze het kistje met de medailles, dat ze hadden meegenomen, dan ook weer terugbrengen.
Nu de inbrekers nogEind goed al goed dus. Al zit de schrik er bij de oma van Mark dus goed in. Natuurlijk hoopt Mark ook nog dat de daders van de inbraak snel gevonden worden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.