Foto's van dief op Facebook gezet door café Publieke Werken uit Breda

15 januari 2015 om 11:41
nl
Publieke Werken uit Breda heeft twee afbeeldingen van een dief op zijn Facebookpagina gezet. De man heeft volgens het café op woensdag bijna duizend euro uit de zaak gestolen.
Geschreven door

Op de Facebookpagina worden mensen opgeroepen om het te melden als ze de man herkennen die op de stills te zien is. Degene die kan vertellen wie de 'laffe dief' is, wordt een fles champagne in het vooruitzicht gesteld. Die omschrijving plaatste het café overigens pas nadat er kritiek was gekomen op een veel minder diplomatieke omschrijving van de man.
Derde keer"Het was al voor de derde keer dat dit ons overkomen is", vertelt eigenaar Bas. ''Steeds op dezelfde manier. Op het moment dat de brouwerij spullen levert, slipt er iemand naar binnen. Die laat zich vervolgens insluiten en gaat later zijn gang. En de politie doet er niets aan. Ik heb dit natuurlijk wel gemeld en ook de videobeelden afgestaan. Maar de keuze voor Facebook loont, want die oproep is al 32.000 keer bekeken.''
Veel hoop dat de identiteit van de man achterhaald wordt, heeft het café niet. "Want de mensen die dit doen, komen niet van hier. Het is gewoon heel zuur. Het betekent dat ons hele team een dag lang voor de kat z'n viool heeft staan werken. Het is te hopen dat we 'm een keer een tegenkomen. Als het fout gaat, is het een goede dag voor ons."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.