Camping Fort Oranje in Rijsbergen te koop, eigenaar Cees Engel lijkt buitenspel te staan

15 januari 2015 om 13:43
nl
Het omstreden recreatiepark Fort Oranje in Rijsbergen staat te koop. Op donderdag 12 februari wordt het park via een executieverkoop verkocht. Dat staat op de website openbareverkoop.nl.
Geschreven door

"Wij hebben niet het initiatief genomen om Fort Oranje te verkopen. Dat moet dus een andere schuldeiser zijn", zegt een woordvoerder van de gemeente Zundert waar Rijsbergen onder valt.
Het gaat om de kantine, magazijn, toiletgebouwen, schuur, trafo's, ondergrond, wegen en het terrein aan de Bredaseweg in Rijsbergen. In de advertentie staat dat het om beslaglegging gaat. Er zou een enorme achterstand zijn in het betalen van de onroerendezaakbelasting (OZB).
Eigenaar Cees Engel is niet bang dat hij zijn camping kwijtraakt. "Het zal allemaal wel meevallen. Het gaat om een bedrag van zestigduizend euro dat een bedrijf van mij wil hebben.Vrijdag heb ik nog een gesprek met hun en dan komen we er wel uit." Het notariskantoor zegt dat de verkoop 'vooralsnog gewoon doorgaat' en weet niks van een gesprek met Cees Engel.
OmstredenFort Oranje is de laatste jaren veel in het nieuws geweest. Mensen werden uitgebuit, auto's werden in beslag genomen en er zijn regelmatig belastingschulden geïnd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.