Unieke advertentie helpt Juliette (23) uit Berghem aan ‘droombaan’: ‘Ik begin dit weekend al!’

16 januari 2015 om 09:22
nl
Moed wordt altijd beloond. Dat bewijst de 23-jarige Juliette van Nuland. De vindingrijke Berghemse trok de stoute schoenen aan en plaatste begin december een advertentie in een aantal kranten waarin ze duidelijk maakte op zoek te zijn naar een nieuwe baan. “En het is me gelukt. Ik begin zondag bij mijn nieuwe werkgever”, vertelt ze vol trots aan Omroep Brabant.
Geschreven door

Juliette adverteerde onder meer in weekkrant De Sleutel en het Brabants Dagblad, omdat haar arbeidscontract bij autogarage AT&O in Lith op 16 maart afliep. Ze was het ‘helemaal beu’ om achteraan te sluiten in de lange rijen sollicitanten en keer op keer afgewezen te worden.
'Geen spijt'Na het plaatsen van de persoonlijke advertentie werd Juliette overstelpt met mails en telefoontjes. Ze had in één week iedere dag een sollicitatiegesprek. Na lang wikken en wegen viel de keuze op Hadu Meubelen in het Gelderse Lienden, een meubelagentschap voor Europese meubelfabrikanten.
“Ik word daar accountmanager. We gaan binnenkort al naar een beurs in Keulen. Het is heel divers en interessant werk”, legt de creatieve sollicitant uit. “De advertenties in de krant waren een behoorlijke investering. Maar het leverde uiteindelijk ook iets op. Ik heb er geen moment spijt van gehad.”
Massale steunVia Facebook en Twitter kreeg Juliette veel steun in haar zoektocht naar een nieuwe baan. Haar bericht werd ruim 3000 keer gedeeld. “Als je besluit zoiets te doen, moet je daar volledig achter staan. Je moet het durven en het uiteindelijk ook doen.”[YouTube:body:http://youtu.be/GxkcBM_3CUU?list=UUp2w6RCcZ2pgCgvNZCN4ciA]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.