Overvallers nog spoorloos na heftige overval op Albert Heijn in Geldrop

16 januari 2015 om 13:31
nl
De drie overvallers die donderdagavond toesloegen bij de Albert Heijn aan de Eindhovenseweg in Geldrop, zijn nog steeds voortvluchtig. De politie hoopt ze alsnog te pakken. Volgens een woordvoerder van de politie was het personeel behoorlijk ontdaan.
Geschreven door

Drie gemaskerde mannen vielen 's avonds binnen bij de supermarkt. Ze bedreigden het personeel en de  klanten met 'iets wat op een vuurwapen leek' en eisten geld. Het drietal ging er vervolgens met een onbekend geldbedrag uit de kassa vandoor.
De politie probeerde de daders nog te pakken, maar vergeefs. "De daders waren al gevlogen", zo laat de woordvoerder weten. In de winkel liepen de agenten geëmotioneerde medewerkers en klanten tegen het lijf. De overval duurde nog geen minuut.
Signalement bekendDe politie heeft een signalement van de mannen vrijgegeven. De eerste dader was gekleed in een zwarte jas met aan de onderzijde wit en rood, een lichtgrijs gekleurde broek en donkerbruine schoenen.
De tweede overvaller was gekleed in een donkere gewatteerde jas met witte rits, een zwartwit geblokte sjaal, een blauwe spijkerbroek en lichtgekleurde schoenen.
De derde dader tenslotte had een zwarte jas met capuchon aan met daaronder een grijze pet. Hij had een grijze sjaal voor zijn gezicht en droeg een lichtgekleurde broek. Ook had hij een oranje, plastic tasje bij zich.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.