Heeft Willem II gulden middenweg gevonden in premieconflict? Streppel: ‘De gulden bestaat niet’

16 januari 2015 om 18:51
nl
Willem II-coach Jurgen Streppel wilde vrijdag in het programma FC Onder Ons niets loslaten over de uitbetaling van de premies aan spelers. Streppel baalde wel dat het conflict naar buiten was gekomen. "In bijna vier jaar tijd is er niets naar buiten gekomen", zei hij in het voetbalprogramma FC Onder Ons van Omroep Brabant.
Geschreven door

De Tilburgse club meldde donderdag dat er een oplossing was gevonden over de uitbetaling van de premies aan spelers. Dat als Willem II zich handhaaft in de eredivisie.
'Gulden bestaat niet'Wie er water bij de wijn heeft gedaan, wilde Streppel niet zeggen. Daarop concludeerde PSV-watcher Thijs Slegers (ook aan tafel bij FC Onder Ons) dat er een gulden middenweg is gevonden, maar volgens Streppel 'bestaat de gulden niet meer'.
Slegers haalde hard uit naar Willem II-directeur Berry van Gool. "De algemeen directeur moet goed in de spiegel kijken. Willem II zit in een heerlijke flow, dan moet je niet op zo'n manier de onrust in huis halen", aldus Slegers. Dat de spelers van Willem II in actie komen vindt Slegers niet meer dan normaal: "Het zijn broodvoetballers, als je aan hun centen komt dan komen voor zichzelf op."
FC Onder Ons is tot zaterdagavond ieder uur te zien op Omroep Brabant TV. Paul Post is deze keer de gastheer van de voetbalpraatshow.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.