FC Oss pakt knap punt bij FC Volendam, Ossenaren spelen zeventig minuten met tien man

17 januari 2015 om 19:41
FC Oss heeft zaterdag een knap gelijkspel behaald bij FC Volendam. De gasten kwamen al na ruim twintig minuten met tien man te staan na een rode kaart voor Lorenzo Piqué. Desondanks redde Justin Mathieu een minuut voor tijd een punt voor Oss: 2-2.

Oss kwam na ruim een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Dennis Janssen. Vlak daarna haalde Piqué Brandley Kuwas van achteren neer in het strafschopgebied, daarvoor kreeg de verdediger direct rood. De toegekende strafschop werd benut door Kevin Brands: 1-1. Nog voor rust kwam Volendam op voorsprong via Kuwas.
Lang leek het bij 2-1 te blijven, maar in de 89e minuut zorgde Mathieu alsnog voor de verdiende gelijkmaker.